Dobrodih je uspešno zdravilo za kronično obstruktivno pljučno bolezen ali KOPB

Mali in Andreja Rutnik


Andreja Rutnik
Naduha....
Kdo pravi da ni ozdravljiva?

Vsi mislimo, da se ne da ozdraviti. Tudi jaz sem bila med tistimi, ampak, vse dokler nisem spoznala gospe Renate in njenega Dobrodiha. Nikoli nisem posvečala pozornosti naduhi, saj so bili moji konji zdravi

Zdravi .... vse do nakupa žrebca. V jeseni, ko se je začela megla, je začel kašljati. Težave so se stopnjevale. Začel je loviti sapo. Dala sem ga v hlev. Tam je res dobil hud napad. Mislila sem, da ne bo preživel. Klicala sem veterinarja. Ugotovil je, da kaj dosti ne more pomagati in, da nima smisla, da hodi nazaj. Če bo poginil pač bo.

V stiski sem začela iskati informacije na internetu. Poklicala sem gospo Renato, katera mi je takoj pomagala z nasveti.

Odvzela sem suho seno in ga začela krmiti samo z senažo in ga pustila na svežem zraku. Začela sem mu dajati predterapijo Dobrodih. Vidno se mu je zdravje začelo izboljševati in dvignila se mu je energija. Kašelj se je zelo umiril. Sedaj je minilo od napada osem mesecev. Konj nima več težav.

Težave mojega žrebca Malija – danes polnega energije, so preteklost. To me je prepričalo, da naduha ni več neozdravljiva. Hvala Dobrodihu in gospe Renati za nasvete.
image
image